keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kesää ja pussukoita

Kesää on vielä jäljellä toki, mutta päätimpä tulla tännekin kertoilemaan elämänmenosta. Kesä on ollut kaikin puolin onnistunut kaikesta muutoksesta huolimatta. On ollut uimakoulua, reissuja mm. Tampereelle, Pori Jazzeilla tuli käytyä katsomassa Brian Setzeriä sekä laivareissua. Perheen kesken on saatu viettää ihanaa aikaa mm rannalla ja kaikenlaista mukavaa nähty.

Lisäksi olen aloittanut kevään aikana opiskelun. Aloitin Suselin tanssinohjaajakoulutuksen. Ohjausta olenkin päässyt harjoittelemaan mm. Humpparallissa pitämilläni tanssikursseilla. On ihanaa löytää oma juttunsa. Tanssiminen ja musiikki ovat olleet aina lähellä sydäntä ja nyt jos vielä pääsen vetämään kursseja niin mikä sen parempi. Vielä on opiskelua jäljellä ensi vuoteen asti mutta se on aivan ihanaa.

Käsitöitä en kuitenkaan ole kaiken menon mukana unohtanut. Kaikenlaista on tullut väkerrettyä. Purettua myös ehkä enemmän kuin valmistuneita.

Tässä kuitenkin kuva valmistuneista projektipussukoista.


Näitä on ihana ommella, jos nämä kiinnostavat niin tervetuloa kurkkaamaan etsy-puotiin. Sieltä löytyy myös silmukkamerkkejä.

Mukavaa kesän jatkoa kaikille.

1 kommentti: