sunnuntai 7. elokuuta 2016

Reissuilu

Kesän aikana on tullut tehtyä jokunen reissu Terolla (reissumobiili josta kertonen myöhemmin lisää käsitöidenkin näkökulmasta). Lapsiperheessä (lapset iältään just neljän täyttävä ja just seitsemän täyttävä) on aina kiva käydä paikoissa joissa on kaikille jotain. Hankoon on pitänyt mennä kesän aikana ja nyt siellä käytiin. Ensin ajeltiin Tulliniemen kärkeen ja sieltä luontopolkua pitkin eteläisimpään kärkeen. Tosi kaunista oli ja onneksi oli hieno ilma. Ja lisäksi Hangossa uitiin, isolla kivalla leikkipuistolla vietettiin aikaa ja kierrettiin Lontoo-bussilla kiertoajelua. Ja toki syötiin makasiineilla hyvin.



Lisäksi käytiin Raaseporin linnassa, Fiskarssissa ja lopuksi jälleen uimassa, tällä kertaa kylpylä Päiväkummussa. 

Fiskarssissa on aivan ihania käsityöläisten putiikkeja, joista olisi voinut ostaa kaikkea mahdollista. Tällä kertaa itse en ostanut juuri muuta kuin hieman suklaata ja makupoppareita matkaevääksi. Kannattaa näissä käydä jos liikutte niillä main. 

Ensi viikolla alkaa jännät paikat kun koulu alkaa. Eipä siis muuta kuin kaikille mukavaa loppukesää ja koululaisille mukavaa koulunaloitusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti